İş Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat: Başvurular İşkur'da Başladı

Farklı şehirlere İŞKUR 'dan personel alımı için yeni açıklama geldi. Bayramda yayımlanan ilanlara başvurular bayramdan sonra sona erecek. Yayımlanan ilanlar ve diğer detaylar haberimizde.

İş Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat: Başvurular İşkur'da Başladı

İŞKUR 'da yeni kurslar için ilanlar yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda , farklı şehirlere en az okur yazar olan adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Birçok kadroya yapılan personel alımında başvurular bayramdan sonra sona erecek

Biz de kamubulteni.com olarak başvurusu devam eden iş ilanlarına haberimizde yer verdik.

BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR 'da yayımlanan iş garantili kurslara başvuru yapmak isteyen adayların en az okur yazar olması gerekmektedir. Okur yazar , ilkokul , lise , ön lisans ve lisans ile doktora öğrencileri arasından yapılan personel alımlarında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması , 15 yaşını tamamlamış olması , AÖF haricinde öğrenci olmaması, Programın başlangıç tarihinden önceki 1 ay içinde sigortalı olmaması gerekmektedir. 

Kurslar ile ilgili diğer detaylar şu şekilde;

  • Kursa katılabilmek için İŞKUR’a kayıt olmalısınız.
  • Bu kurs için belirlenen Katılım Şartlarını taşıdığınızdan emin olunuz.
  • Program başlangıcı itibariyle SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı’na bağlı olarak çalışıyorsanız kursa katılamazsınız.
  • Kursa devam zorunludur. Ancak, Kurumun kabul edebileceği mazeretiniz olursa kurs süresinin 1/10’unu aşmamak üzere mazeret izni ve en fazla 5 günlük sağlık izni kullanabilirsiniz. Bu sürenin aşımı halinde, kursla ilişiğiniz kesilir.
  • Durumları kursu takibe elverişli olmadığı için ilişiği kesilenler, devam ederken kursun iptal edilmesinden dolayı mezun olamayanlar ile hastalık hali, askerlik, tutukluluk, hamilelik/doğum, işe giriş ve kursa devamı engelleyebilecek ikametgah değişikliği, doğal afetler, eğitim esnasındaki iş kazası nedenleri dışında mazeretsiz olarak kurstan ayrılan kursiyerler 24 ay geçmeden herhangi bir kurs veya programdan yararlandırılmaz

GÜNCEL İLANLAR

BAŞVURU ADIMLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru adımları takip etmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Öncelikle yukarıdaki linke tıklayın ve İşkur iş arama sayfasına gidin. İş arama sayfasına gittikten sonra İŞ ARAYAN kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. 

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resimde görülen adımları takip edin ve kurs arama sayfasına gidin. Bu sayfada , yaşadığınız şehirde ya da çalışmak istediğiniz şehirdeki ilanlara bakıp başvuru yapabilirsiniz.

Öte yandan ALO 170 'i arayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

İlana başvuru yapacak diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

YENİ İLANLAR geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN