Haziran Ayı İşkur Alımları Açıklandı 131 Bin Personel Alınacak

İŞKUR üzerinden yapılan duyurularda Haziran ayı için 131 bin 631 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi kadrolara alım var, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Haziran Ayı İşkur Alımları Açıklandı 131 Bin Personel Alınacak

İş bulma ümidiyle bekleyen vatandaşlar için İŞKUR üzerinden işçi alımı için duyuru geldi. Haziran ayı iş ilanları güncellenen İŞKUR’da 130 binden fazla personel alımı yapılacak. Hem vasıflı hem de vasıfsız personellerin alınacağı kadrolar için 131 bin 631 kişi işe alınacak. Peki İŞKUR personel alımı başvuru şartları ne?

İŞKUR Personel Alımı Başvuru Ortak Şartları

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
- Kamu haklarından mahrum olmamak
- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığı veya bulaşıcı hastalığı bulunmamak
- Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlardan dolayı mahkum olmamak.

Başvuru özel şartları alınacak mesleğe göre değişkenlik gösterebiliyor. Başvuracağınız branş için başvuru özel şartlar karşısında yazacaktır.

Başvurular Nasıl Yapılır

Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. İŞKUR’a kayıt olduktan sonra vatandaşlar İŞKUR açık işler sayfasına gidip başvuru yapmak istediği ili ve başvuru yapmak istediği pozisyonu seçip başvurularını yapabilecek. Başvuru yapmak için haberin sonundaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Alım Yapılacak Kadrolar

En fazla alım 26 bin 868 kişiyle beden işçisi alımı olarak öne çıkıyor. Daha sonra 4 bin 485 kişiyle temizlik işçisi alımı gelirken onu 3 bin 635 personel ile satış danışmanı/uzmanı takip ediyor. Özel güvenlik görevlisi alımına ise 1.656 kişiyle silahsız, 196 kişiyle silahlı olmak üzere 1.852 kadro ayrılmış durumda. Alımı yüksek olan diğer kadrolar şu şekilde

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /