ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

ETİ Maden Bor İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne kadrolu işçi alımı için başvuru işlemleri başlıyor. İŞKUR üzerinden ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne sürekli işçi alımı için başvuru işlemleri 30 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlıyor. ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi duyuruda personel alımına dair gerekli izinlerin alındığı, başvuru işlemlerinin 30 Aralık'ta başlayacağı belirtilmiş, başvuru yapacak adayların en az meslek lisesi mezunu olması gerektiğine dikka

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

ETİ Maden İŞletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir ve Balıkesir'deki işletme müdürlüklerine personel alımı yapılacak.

Resmi duyuruda kontenjan dağılımı ile ilgili, "Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 16 ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 16 olmak üzere toplam 32 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır. Aşağıdaki tabloda belirtilen 32 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 30.12.2019 tarihinde yayımlanması istenilmiştir." denilirken, başvuru işlemleri ve diğer bilgilerin 30 Aralık'tan itibaren İŞKUR'dan öğrenilebileceği belirtildi. 

YENİ MEMUR ALIMI, SON DAKİKA GELİŞMELERİ VE DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA VE KATIL.

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN VE KATILMA İSTEĞİ GÖNDERİN.