EGM ve MSB KPSS'siz Kamu İlanı Yayımladı: Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı ile EGM polisevleri ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanlar haberimizde.

EGM ve MSB KPSS'siz Kamu İlanı Yayımladı: Personel Alımı

MSB ve EGM personel alımı ilanı yayımladı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilanlar yayımlandı. Kamu grubu ilanları kısmında yayımlanan ilanlarda Emniyet Genel Müdürlüğü 'ne bağlı polisevine ve Milli Savunma Bakanlığı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine personel alınacağına yer verildi. 

KPSS ŞARTI YOK

İki kurum tarafından yayımlanan personel alımı ilanında adaylardan KPSS şartı istenmediği , alımın en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapıldığı bildirildi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmak.
  • 18 Yaşını tamamlamış olmak 
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve özel kanunlarında yer alan şartları taşımak
  • Türk ceza kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak 
  • Hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının olumlu olması 
  • En az ilkokul mezunu olmak.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.
  • Sağlık problemi bulunmamak.

MSB bünyesine yapılan alımlarda adayların Kişisel Durumu itibarıyla  "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olması gerekir.

ALIM YAPILAN KADROLAR

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. 

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın ve iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra Şİ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Son olarak karşınıza iş arama sayfası çıkacak.

Bu sayfada İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyin ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN