Düşük KPSS ile Kamu Personeli Alımı İlanları Bugün Geldi

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu adaylar arasından memur alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda düşük KPSS ile kamu personeli alınacağına yer verildi. İlan detayları ve başvuru linkleri haberimizde.

Düşük KPSS ile Kamu Personeli Alımı İlanları Bugün Geldi

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu memur alım ilanları yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi sitesi iş ilanları kamu ilanları kısmından yayımlanan yeni ilanlarda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapıyor. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR 'da yayımlanan kamu personeli alımlarında yukarıda verilen kamu kurumlarına Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı, Büro İşçisi  ve Puantör kadrolarında istihdam etmek üzere kamu personeli ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Engelli vatandaşların da başvuru yapabileceği kadrolar için diğer detaylar şu şekilde;

2 Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı Kadrosu;

Alınacak personel Odacı-Meydancı mesleğinde çalıştırılacaktır.

Taleplere 2016 veya 2018 Engelli  Kamu Seçme Sınavı (EKPSS)  puanı olan adayların başvuruları kabul edilecek olup belirtilen yıllardan birine göre başvuru yapmak zorunludur.

Başvuru linki: https://goo.gl/bvpj4W

5 Büro İşçisi

Büro işçisi alımına başvuru yapacak adayların en az ön lisans mezunu olması gerekmektedir. EKPSS puanı ile yapılan personel alımında taban puan uygulaması yok. EKPSS'den geçerli puan alan her aday başvuru yapabilir.

Başvuru linki: https://goo.gl/YMCcTo

4 Büro İşçisi

Büro işçisi alımına başvuru yapacak adayların lisans mezunu olması gerekmektedir. Kadın ve erkek adaylar arasından yapılan personel alımında adayların EKPSS'ye girmiş olması ve geçerli bir puan almış olması gerekmektedir.

Başvuru linki: https://goo.gl/afvD1L

4 Lise Mezunu Büro İşçisi

Lise mezunu adaylar arasından yapılacak 4 büro işçisi alımında adayların lise KPSS'den geçerli bir puan almış olması şartı var. Kadın erkek adaylar arasından yapılan kamu personeli alımında başvuru linki aşağıdadır.

Başvuru linki: https://goo.gl/1EwMbv

Puantör

Talebe başvuracak adaylar Puantör mesleğinde çalıştırılacaktır.
Çalışma ve mülakat adresi DSİ 23.Bölge  Müdürlüğü  Kastamonu  ilidir.
Taleplere 2016 veya 2018 Engelli  Kamu Seçme Sınavı (EKPSS)  puanı olan adayların başvuruları kabul edilecek olup belirtilen  yıllardan birine göre başvuru yapmak zorunludur.

Başvuru linki: https://goo.gl/1GSfuU

YENİ MEMUR ALIMI

Yeni memur alım ilanları yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |Ankara