DSİ İŞKUR Üzerinden Kamu İşçi Alımı İlanları Yayımlandı!

Devlet Su İşleri farklı bölgelerde bünyesindeki eksikliği gidermek üzere en az ilkokul mezunu personel alım ilanları yayımladı.

DSİ  İŞKUR Üzerinden Kamu İşçi Alımı İlanları Yayımlandı!

Devlet Su İşleri farklı bölgelerde bünyesindeki personel eksikliğini gidermek üzere ilan yayımladı. En az ilkokul mezunu adaylardan 4 farklı ilan ile DSİ Personel Alımı yapacağını duyurdu.
Bu yönde İŞKUR Platformu kullanılmış olup başvurularınızı Türkiye İş Kurumu üzerinden yapabilirsiniz.

DSİ İŞKUR İlanları


DSİ 13. Bölge Saymanlık Müdürlüğü: Daimi statüde çalışacak adaylardan 1 Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapılacak. Söz konusu ilana TMY kapsamında ve Eski Hükümlü adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca Lise mezunu alım yapılacak. Başvuru için İş İlan No (00006826240) kullanabilirsiniz.


DSİ 2. Bölge Müdürlüğü İzmir : Dimi Deneme süreli adaylar içerisinden Eski Hükümlü veya TMY personeli alımı yapılacak. 1 kişilik boş kontenjan ile lise mezunu Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni alımı yapılacak. Başvuru için İş İlan No (00006814845) kullanabilirsiniz.

DSİ Kastamonu Sulama Birliği Başkanlığı: Tam Zamanlı Geçici çalışma süresi ile 4 yıl deneyime sahip Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alımı yapılacak. İlköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular İş İlan No (00006828483) ile yapılacak.


DSİ Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı : geçici Kamu işçisi statüsünde personel alımı gerçekleştirilecek olup 2 kişi Su Kanalı İşçisi alımı yapılacak. 1 Kişide Greyder Operatörü alınacak. En az ilkokul mezunu Kadın Erkek adaylar başvuru yapabiliyor. Buna göre Greyder Operatörü için İş İlan No (00006813409) ve Su Kanalı İşçisi için İş İlan No (00006813825) kullanabilirsiniz.


İŞKUR Genel Başvuru Şartları Nelerdir?
-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 
-Kamu haklarından mahrum olmamak, 
-Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 
-En az ilkokul mezunu mezunu, 
-İlköğretim, Lise mezunu olmak,
-18 Yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak gibi şartlar aranacak.

Başvuru Ekranı İçin Tıklayınız