DSİ-EGM İlan Yayınladı-En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayınlandı. İlanlarda EGM'ye, DSİ'ye ve bazı kamu kurumlarına personel alınacağına yer verildi.

DSİ-EGM İlan Yayınladı-En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

İŞKUR 'da art arda ilanlar yayınlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayınlandı. Bugün yayınlanan  ve başvurusu başlayan ilanlarda, en az ilkokul mezunu adayldar arasından kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS'SİZ VE 60 KPSS İLE 

Geçtiğimiz yıl yapılan değişiklik ile kamu işçisi alımında lise mezunları için KPSS şartı istenmeyeceğine , lisans ve ön lisans mezunlarından ise 60 KPSS şartı isteneceğine yer verildi. İŞKUR 'da yayınlanan aşağıdaki lianlara başvuru yapacak adaylardan; lisans ve ön lisans mezunu kadrolara 60 KPSS ile alım yapılıyor. Lise mezunlarından ise KPSS şartı istenmemektedir.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olması, affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmaması, kamusal haklardan mahrum bulunmaması, Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanması, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak). ve görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmaması gerekmektedir.

İlana başvuracaklar bu adreste >> TIKLA KATIL

İLANLAR - ALIM YAPILAN KADROLAR

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

İlana başvuru yapacak adayların müracaatlarını internet üzerinden yapması gerekmektedir. Başvuru adımları şu şekilde;

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki işkur ilan sayfası linkine tıklayın ve iş arayan kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Son olarak karşınıza iş arama sayfası çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyin ve ARA butonuna tıklayın. 

YENİ İLANLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN