Doğanyurt Öğretmenevi Kamu İşçisi Alım İlanı

Doğanyurt Öğretmenevi kamu işçi alımı iş ilanları yayınlandı. Doğanyurt Necdet Ruhi Aygün Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden ekip farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu.

Doğanyurt Öğretmenevi Kamu İşçisi Alım İlanı

İki farklı unvanda gerçekleştirilecek kamu işçi alımı için müracaat koşulları belirlendi. İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden ilan edilen personel alımı ilanlarına göre Doğanyurt Öğretmenevi kamu işçi alımı iş ilanları yayınlandı. Duyuruya göre iki farklı ilanda personel ve kamu işçi alımı yapılacak. 1 adet temizlik görevlisi ile bir adet kalorifer ateşli personeli iki adet personel alımı yapılacak.


Öğretmenevi Kamu İşçisi Alımı İŞKUR Başvuru Şartları Neler?

  • Temizlik görevlisi alımı için adayların Kastamonu Doğanyurt ilçesinde oturuyor olmaları gerekir. Aynı zamanda erkek adaylar için askerliğin fiileni yapılmış veya muaf olunması şartı da aranıyor. Talebin belirsiz süreli ve daimi olduğu açıklanmıştır.
  • Temizlik görevlisi unvanına başvurmak için adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları, en az İlkokulu mezunu olmaları ile en çok lise mezunu olmaları gerekir. Adaylar, Doğanyurt ilçesinde görev yapacakları. Gerçeğe aykırı bilgi ve belge sunanların veya beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Kalorifer işçisi alımı için adayların en az 6 ay deneyimli olmaları gerekir.


Doğanyurt Öğretmenevi İŞKUR İşçi ve Personel Alım Başvuru Şekli ve Tarihi

Müracaatlar İŞKUR üzerinden online bir şekilde yapılacaktır. En geç 12 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerinin yapılmış olması gerekir. İŞKUR personel alımı için müracaatlar: 00007017673  ve 00007017831 iş ilan numaraları ile yapılacaktır. Aramalar Kastamonu Doğanyurt Necdet Ruhi Aygün Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yapılacak.