BİM-ŞOK-A101 İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu 568 Personel Alıyor

BİM, ŞOK ve A101 marketler , Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımladıkları duyurularında , en az ilkokul mezunu adaylar arasından 568 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

BİM-ŞOK-A101 İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu 568 Personel Alıyor

BİM ŞOK ve A101 marketler İŞKUR 'dan personel alıyor. 

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilan yayımlayan BİM, ŞOK ve A101 marketler , en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara baktığımızda BİM Marketler  411, A101 marketler 17  ve  ŞOK marketler 140 personel alıyor.

To0plamda 568 personel alımı için yayımlanan ilanlarda , başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması şartı var.

BİM İLANLARI

İŞKUR 'da yayımlanan BİM personel alım ilanları şu şekilde;

A101 İŞ İLANLARI

A101 tarafından yayımlanan personel alım ilanları şu şekilde;

ŞOK MARKETLER İŞ İLANLARI

İŞKUR 'da yayımlanan ŞOK market personel alım ilanları şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması, youn çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması, ikili ilişkilerde iyi olması , mağazacılık alanında çalışmaya istekli olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanlara başvurular , yine İŞKUR 'dan alınmaktadır. Aşağıdaki adımları izleyerek başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Not: BİM tarafından yayımlanan ilanlarda , başvuruların herhangi bir BİM marketine gidilerek yapılabileceğine yer verildi. 

1. Aşağıdaki linke gidin.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

3. Açılan yeni sayfada İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Burada İŞYERİ UNVANI yazan kısma marketin adını yazarak ARA butonuna tıklayın ve başvurunuzu yapın.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN