Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli İşçi Alımı Yapacak

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunlarından sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR üzerinden yapılacak işçi alımında başvuru detayları yazımızda.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli İşçi Alımı Yapacak

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi alacak.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , Üniversite İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında 20 sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

GENEL KOŞULLAR

İlan başvuru genel şartları şu şekilde:

- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye' de Meslek ve Sanatlarını serbestçe yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İş yerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin Kanun Hükümleri Saklı Kalmak kaydıyla TÜRK vatandaşı olmak.

- 18 yaşını doldurmuş olmak.

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Anayasal Düzen ve bu düzenin işleyişine, Özel hayat ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu ve uyuşturucu madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma ve kovuşturma bulunmamak.

- Askerlik ile ilişiği olmamak. ( yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak )

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

- Alınacak işçilerin deneme süresi 60 gün (2 ay) olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süreleri beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir.

- Başvuran adaylar işyerindeki çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.

- Göreve başlayacak personelin görevini devamlı yapmasına engel bedenen, aklen ve ruhen sağlık sorununun olmadığını belgelemeleri gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. (atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

- İlanın yayımlandığı tarih itibariyle Aydın İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ

- En az lise veya dengi okul mezunu olmak.

- Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını doldurmamış olmak.

- 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak, Özel Güvenlik Kimlik (silahlı ya da silahsız) Kartına sahip olmak (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.)

- Kadın adaylarda en az 1.65 cm boyunda olmak. Erkek adaylarda en az 1.75 cm boyunda olmak. (Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 10'dan fazla, 10'dan az olmamak ve Resmi Sağlık Kuruluşlarından alacakları belge ile belgelendirilmelidir.)

- İç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

TEMİZLİK PERSONELİ

- En az İlköğretim-en çok Ortaöğretim mezunu olmak.

- Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU

2 Kadın 10 erkek , toplamda 12 güvenlik görevlisi alımı ve 8 temizlik personeli alımı başvurusu İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurular esube.iskur.gov.tr adresinden yapılacak.