VGM Kadrolu Temizlik Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu Başladı

VGM Bölge Müdürlüğü bünyesine kadrolu olarak istihdam etmek üzere temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS'siz personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

VGM Kadrolu Temizlik Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu Başladı

Vakıflar Genel Müdürlüğü güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alacak.

Türkiye İş Kurumu e sube sayfası üzerinden ve Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilan sayfası üzerinden yayımlanan duyurularda en az ilköğretim mezunu adaylar arasından kadrolu işçi alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilana başvurular bugün başladı. Biz de kamubulteni.com olarak kamu işçisi alımı başvuru bilgilerine bu yazımızda yer verdik.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü bünyesine alım yapıldığı bildirildi. Alınacak personellerden 8 'i silahlı güvenlik görevlisi, 2 'si temizlik personeli kadrolarında istihdam edilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak).
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak.

ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden müracaatın yapması gerekmektedir. 

E sube sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz.