TİSKİ KPSS'siz Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı İşte TİSKİ İş Başvurusu (İşçi ve Sağlık Personeli)

Trabzon Su ve Kanalizasyon İşleri tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Mühendis, işçi, kimyager, biyolog, laborant, tekniker, teknisyen, kaynakçı, sıhhi tesisatçı, operatör, şoför kadrolarına yapılan personel alımı haberimizde.

TİSKİ KPSS'siz Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı İşte TİSKİ İş Başvurusu (İşçi ve Sağlık Personeli)

Trabzon Su ve Kanalizasyon İşleri 'ne 223 personel alınacak.

TİSKİ tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel ve işçi alınacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak 223 personel alımında başvuru detayları haberimizde.

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası kurum dışı kamu işçisi alımı ilanları kısmından yayımlanan ve başvurusu bugün başlayan ilanda KPSS şartı yok.

BAŞVURU İÇİN 1 GÜN SÜRE

Yayımlanan ilana baktığımızda tepki çeken bir detay görüldü. Farklı kadrolara yapılan 223 personel alımında başvuru için 1 gün süre verildi. 13 Ocak 2020 günü başlayan ilan başvurusu internet üzerinden alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde;

- Türk Vatandaşı olmak,

- kamu haklarından mahrum bulrınmarnak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasınaya da affa uğamış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (...) zimmet, irtik6p, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

- Askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak,  Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek (...) akıl hastalığı (...) bulunmamak şartlarını taşımak.

- Görevini devamlı yapmastna engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

- Kanun ya da Kanun Hükmünde Kararnamelerle kamu görevinden çıkarılmamış olmak veya olağanüstü hAl döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak

- Başvurular, en fazla 1 (bir) iş pozisyonuna yapılacak olup, 1 (bir) den fazla iş pozisyonuna başvurulamayacaktır. Başvuru belgelerinde eksiklik tespit edilen adayların başvuruları değerlendirme dışı bırakılacaktır.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar ve kadro dağılımı şu şekilde;

BAŞVURU SAYFASI

İlana başvurular internetten alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların bugün müracaatını yapması gerekmektedir.

İşte başvuru ekranı :

https://trabsu.com.tr/Insankaynaklari/isBasvuru_Kosullari

Açılan sayfada sağ üstte bulunan BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ butonuna tıklayın.

KADIN ERKEK DİĞER ADAYLAR BU SAYFADA TIKLA TAKİP ET