TCDD Şartsız Sürekli İşçi Alımı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından istihdam edilmek üzere alınacak 82 personel kadrosu için başvurular sona eriyor. Son gün yarın. Kimler bu kadrolara başvuru yapabilir?

TCDD Şartsız Sürekli İşçi Alımı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından makinis kadrosu için alım yapacak adaylar için başvuru süreci sona eriyor. Başvurularda son gün 18 Mart 2022 Cuma günü. İlan için adayların başvurularını İşkur resmi web sitesi üzerinden yapması gerekiyor.

TCDD, makinist olarak işe başlatılmak üzere 82 sürekli işçi alımı yayımladı, başvurular başladı. Alınacak personeller 4 farklı şehirde istihdam edilecektir. Adaylar aşağıdaki ilan numaralarını İşkur açık işler sayfasından girerek başvurularını yapabilir.

İstihdam edilecek personeller

İstanbul 20 personel. İlan No 00006627437

Edirne 20 personel. İlan No 00006627427

Malatya 22 personel. İlan No 00006627443

Elazığ 20 personel. İlan No 00006627447

Başvuru tarihi ve şekli;

Başvurular 14-18 Mart 2022 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacaktır.

İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

a) Nihai listede yer alan adaylar İŞKUR tarafından kuruma iletildikten sonra evraklar 28.03.2022 / 29.03.2022 tarihinde şahsen teslim edilecek, evrakları kabul edilenler 30.03.2022 tarihinde sözlü sınava alınacaktır. Tarihlere ilişkin duyuru www.tcddtasimacilik.gov.tr de yayınlanacak, bu duyuru sonrası ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

b) Adaylar aşağıda belirtilen belgelerle birlikte TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen başvuracaklardır. Postayla yapılan teslimler kabul edilmeyecektir.

c) İşçi Makinistler 4857 sayılı iş kanununa göre görev yapacaktır.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

1) 1 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2) 1 Adet Öğrenim Belgesi (Diploma fotokopisi veya mezuniyet belgesi fotokopisi)

3) 1 Adet Askerlik Durum Belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir)

4) 1 Adet Adli Sicil Kaydı

5) www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak İş Talep Formu

6) www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak Aday Bilgi Formu

7) Tren Makinisti Kursuna katılım belgesi

8) TREN MAKİNİSTİ EHLİYETİ

9) KPSS Sonuç Belgesi

İŞÇİ MAKİNİST ADAYLARI İÇİN

  1. Adaylar yapılacak sözlü sınavda sınav kurul üyelerince; 100 puan üzerinden özgüvenleri, yazılı ve sözlü iletişimleri, beceri, gözlem, stres ve problem çözme konularındaki yetenekleri olmak üzere beceri alanında toplamda 50 puan, mezun oldukları okul bölümüyle ilgili olarak da mesleki terim, mesleki yapı malzemeleri ve teknik konulardan mesleki bilgi alanında toplamda 50 puan üzerinden değerlendirilecektir.
  2. 7 yıl içerisinde isteği ile işten ayrılan veya 4857 sayılı iş kanununun 25. maddesinin 2. fıkrasına göre sözleşmesi feshedilenlerden, TCDD Taşımacılık AŞ tarafından verilen eğitim, kurs ve staj programları süresince aldığı ücretler ve bu sürelerde yapılan eğitim kurs ve staj giderlerinin ½ ’ü oranında tazminat talep edilir.
  3. İşe başladıktan sonra 2 yıl içerisinde, sağlık durumu atandığı unvanda işçi olarak çalışmaya elverişli olmadığı sağlık kurulu raporu ile belirlenenlerin sözleşmelerini feshetmeye veya sanatsız işçi kadrolarına atamaya TCDD Taşımacılık AŞ yetkilidir.

Başvurmak İçin İstenilen Bölümler

Başvuru Sayfasına Gitmek İçin: TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /