Salihli Ticaret ve Sanayi Odasına Şoför ve İdari Hizmetler Personeli Alımı Yapılacak

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'na personel alımı için başvuru işlemleri Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odasına Şoför ve İdari Hizmetler Personeli Alımı Yapılacak

Salihli Ticaret ve Sanayi Odasına en az lise mezunlarından şoför ve idari hizmetler personeli alımı yapılacak. 

İLKOKUL , LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN SON DAKİKA İŞ HABERLERİ , KADIN-ERKEK ADAYLARLA TANIŞARAK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMA İMKANI VE DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan bilgilendirmede personel alımıyla ilgili, "Odamız 4857 sayılı İş Kanunu’na göre aşağıda belirtilen niteliklere sahip, takım çalışmasına yatkın Bay Şoför ve İdari Hizmetler personeli alınacaktır. Başvuru şartlarına uyan adaylar yazılı veya sözlü sınava tabi tutulacak olup, aşağıda belirtilen vasıflara uygun olanların istenen belgeler ile 18 ARALIK 2019 Çarşamba günü saat 17.30’a kadar Odamız Genel Sekreterliği’ne başvuru yapması gerekmektedir." ifadelerine yer verilirken , başvuru sırasında adaylardan fotoğraflı özgeçmiş, diploma sureti ya da onaylı fotokopisi, nüfus cüzdanı sureti, terhis belgesi sureti, sabıka kaydı varsa daha önce çalıştıkları yerlerden temin edecekleri hizmet belgeleri talep edilecek. Başvuru yapacak adayların T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, askerliğini yapmış olması, en az lise mezunu olması, idari hizmetleri personeli alımı için "Web sitesi tasarımı, Veri tabanı ve Network sistemlerine hakim olmak, iyi derecede bilgisayar kullanabilmek," şartını yerine getirebilmesi gerekiyor. Şoför alımı için, "Seyahat engeli olmamak, en az A2 - B sınıfı ehliyet sahibi olmak, Yolcu Taşıma SRC Belgesine sahip olmak, E sınıfı ehliyet tercih sebebidir." şartı yer alıyor. 

Detaylı bilgilendirmeye Ticaret ve Sanayi odasının resmi sayfasından erişim sağlanabilecek. 

Kamuya personel alımları, özel sektör iş fırsatları, gündemdeki son dakika haberleri ve daha fazlası için Türkiye'nin lider memur adayı sitesinin mobil uygulamasını indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.