MSB'de Çalışmak İsteyenler Dikkat: Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Başlıyor İşkur'dan

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler için iyi haber geldi. Yapılan açıklamada 1072 işçi alımında başvuruların 16 Temmuz günü başlayacağına yer verildi. Kadrolu olarak yapılacak işçi alımında başvuru bilgileri haberimizde.

MSB'de Çalışmak İsteyenler Dikkat: Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Başlıyor İşkur'dan

MSB 1072 işçi alımı başvurusu İŞKUR 'dan başlıyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından önceki gün bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda, farklı kadrolarda çalıştırmak üzere İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. MSB işyerlerinde kadrolu olarak çalıştırmak üzere yapılacak işçi alımında başvuru için son saatlere girildi.

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

BAŞVURU BAŞLIYOR

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yayımladığı duyuruda başvuruların 16 Temmuz Perşembe günü başlayacağına yer verildi. MSB tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların internet ortamında alınacağına yer verilirken başvuru için adaylara 6 gün süre verileceği bildirildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

MSB 'nin duyurusuna baktığımızda başvuru şartlarına şu şekilde yer verildiği görüldü:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- Son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak.

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devletin sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Milli güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

- Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütlere desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

- Kamusal haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

- Askerlikle ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

- Başvurunun son tarihi itibarıyla iş gücü taleplerinde belirtilen bölümlerden mezun olmak veya son başvuru tarihi itibarıyla ilanda belirtilen mesleki yeterlilik belgesi/ustalık belgesine sahip olmak ve belirtilen diğer özel şartları sağlamak. (Mesleki yeterlilik belgesi veya ustalık belgesine hak kazanmasına rağmen, son başvuru tarihi itibarıyla belgesi düzenlenmemiş olanlar da başvuru yapabileceklerdir. Ancak, belge kontrollerinde adayların bu durumu ispatlayıcı belge ibraz etmeleri gerekmektedir).

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular İŞKUR sayfasından alınacak. Başvurular 16 Temmuz Perşembe günü başlayacak. Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN