MSB 1072 İşçi Alımı İçin Başvuru Günü Geldi: İŞKUR Başvuru Ekranı Neden Açılmadı?

MSB 1072 işçi alımı için başvuru günü geldi. İŞKUR üzerinden yapılacak 1072 işçi alımı için başvuru ekranı ise hala açılmadı. Peki başvurular ne zaman saat kaçta başlayacak?

MSB 1072 İşçi Alımı İçin Başvuru Günü Geldi: İŞKUR Başvuru Ekranı Neden Açılmadı?

MSB 1072 işçi alımı başvurusu neden hala başlamadı?

Milli Savunma Bakanlığı, MSB işyerlerinde istihdam etmek üzere 1072 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. İŞKUR üzerindne yapılacağı açıklanan MSB işçi alımı için başvuru günü geldi. 

MSB tarafından yayımlanan ilanın başvuru kılavuzunda , 1072 işçi alımı başvurusunun İşKUR üzerinden 16 Temmuz günü başlayacağına yer verildi. Bu duyuru sonrası başvuru günü geldi ve adaylar , MSB 1072 personel alımı başvurusunun nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. 

BAŞVURU EKRANI HALA AÇILMADI

İŞKUR üzerinden yapılan işçi alımında başvurular genelde sabah saatlerinde başlar. Ancak MSB 1072 işçi alımı için başvuru günü gelmesine rağmen başvuru ekranı hala açılmadı. Konu ile ilgili henüz bir duyuru da yayımlanmadı. Gecikmenin nedeni henüz bilinmiyor. Ancak gün içindeb aşvuru ekranı açılacak.

KADRO DAĞILIMI

MSB 1072 işçi alımı kadro dağılımını açıklamadı. Kadrolar, başvuru özel şartları , ilanın İŞKUR'da bugün gün içinde yayımlanması ile belli olacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN