MEB Sınavsız 1265 Güvenlik Görevlisi Alıyor

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasından yayımlanan yeni ilanlarda, TYP kapsamında 1265 adet güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi.

MEB Sınavsız 1265 Güvenlik Görevlisi Alıyor

Toplum Yararına Program kapsamında 1265 adet güvenlik görevlisi alımı yapılıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası TYP ilanları kısmından yayımlanan ilanda Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde geçici olarak istihdam etmek üzere 1265 adet güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. İlanın İŞKUR 'da yayımlanması ile birlikte başvurular da başladı. İnternet üzerinden ve şahsen alınan başvurular için adayların 17 ve 18 Eylül tarihlerine kadar müracaatını yapması gerekmektedir.

ALIMLAR GEÇİCİ

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde okullarda geçici olarak istihdam edilecek personellerin görevleri, sürelerinin dolmasının ardından sona erecektir. Adaylar bu süre boyunca MEB bünyesinde işçi olarak çalışacak ve asgari ücret alarak diğer sosyal haklardan faydalanabilecek.

ALIM YAPAN İLLER

Diğer iller için de ilanların önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor. İlanlar geldiği anda bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı Betsmove indirin.

BAŞVURU

İlanlara başvurular internet üzerinden ve şahsen alınmaktadır. Yukarıda yazan son başvuru tarihlerine kadar bu illerde ikamet eden personeller İŞKUR internet  şubesinden ya da kendilerine en yakın İŞKUR bölge müdürlüklerinden müracaatını yapabileceklerdir. 

İŞKUR internet sayfasından başvuru ekranı aşağıdadır. Bu linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara