KPSS Şartı Yok: Cumhurbaşkanlığı Personel ve İşçi Alımı İlanı Yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda KPSS puan şartı aranmadan farklı kadrolara işçi ve personel alımı yapılacağına yer verildi. Bugün yayımlanan kamu ilanının başvuru bilgileri yazımızda.

KPSS Şartı Yok: Cumhurbaşkanlığı Personel ve İşçi Alımı İlanı Yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı KPSS'siz 35 işçi alacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. İŞKUR resmi internet adresi, Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı İlanları kısmından yayımlanan duyuruda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere KPSS puan şartı aranmadan 35 sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda Cumhurbaşkanlığı bünyesine yapılacak KPSS'siz personel alımlarının başvuru detaylarına , şartlarına yer verdik.

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanı İşletme Müdürlüğü bünyesinde, 4857 sayılı iş kanunu kapsamında ve kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alımında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 2 nci fıkrası gereğince yapılacak işçi alımı için ilan metni şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşıyor olması gerekmektedir:

1. 2527 sayılı Türk Soylu yabancıların Türkiye'de meslek ve sanatlarını serbestçe yapabilmelerine, Kamu özel kuruluş ve işyerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya dana fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

4. Özel hayata ve özel hayatın gizliliğine, cinsel dokunulmazlığıa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından ceza almamış olmak ve bu suçlardan hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.

5. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Cumhurbaşkanlığına yapılacak personel alımında kadrolar ve başvuru özel şartları şu şekilde:

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular , aşağıdaki evraklarla birlikte 9-13 Kasım tarihleri arasında şahsen yapılacak. 

KAMU ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN