Kıyı Emniyeti ve Üniversitelere KPSS'siz 49 Kamu İşçisi Alımı Başvurusu İşkur'da Sona Eriyor

Kıyı emniyeti ve üniversiteler bünyesine yapılan KPSS'siz 49 kamu işçisi alımında başvurular 25 Aralık 2020 günü sona eriyor. İlanların başvuru bilgileri yazımızda.

Kıyı Emniyeti ve Üniversitelere KPSS'siz 49 Kamu İşçisi Alımı Başvurusu İşkur'da Sona Eriyor

Kamuya 49 işçi alımı başvurusu sona eriyor.

Farklı kurumlara en az ilkokul mezunu adaylar arasından işçi alımı yapılacağı hafta başında duyurulmuştu. Yayımlanan ilanlara başvurular Cuma günü sona eriyor. Başvurusunu yapmak isteyen adayların 25 Aralık 2020 tarihine kadar müracaatını yapması gerekmektedir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Senir Belediyesi, Kafkas Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine yapılan personel alımında adaylar aşağıdaki kadrolarda istihdam edilceek.

Kılavuz Kaptan-Gemi  
Güvenlik Görevlisi (Silahsız)  
Temizlik Görevlisi   
Traktör Şoförü  
Beden İşçisi (Genel)  
Parke Taşı ve Bordür Kaplamacı  

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

İlana müracaat edecek adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

-18 yaşını tamamlamış olmak.

-Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.

-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

-Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (ruhsal ve fiziksel) olmaması gerekmektedir. Başvuran adaylar bu şartları kabul etmiş sayılacaktır. (atamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

-Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. (Başvuru yapan adayların başvuru sürecini Üniversitemiz internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.)

-Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

-Başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayının 4 (dört) katı kadar da yedek aday doğrudan kurayla belirlenir.

 Asıl adaylardan herhangi bir sebeple işe başlamayan veya gerekli şartları taşımayanların olması halinde noter sırasındaki yedek adaylardan alım yapılacaktır.

-Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

BAŞVURU

İlana başvurular esube.iskur.gov.tr adresinden yapılacak. Linki kopyalayıp yeni sekmede açtıktan sonra karşınıza çıkan ekranda iş ilanlarını tıklayın. İş arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini işaretleyin ve ARA butonuna tıklayın.