Kamu Hastanesine Hizmetli ve Hasta Bakıcı Alımı Başvuru Ekranı-KPSS'siz En Az İlkokul

Kamu hastanesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından hizmetli ve hasta bakıcı alımı için ilan yayınlandı. İstanbul Üniversitesi Hastanesine kura ile yapılacak personel alımında başvuru şartları ve başvuru adımları haberimizde.

Kamu Hastanesine Hizmetli ve Hasta Bakıcı Alımı Başvuru Ekranı-KPSS'siz En Az İlkokul

İstanbul Üniversitesi personel alımı yapacak.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında bugün yayınlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından hastane hizmetlisi , temizlik personeli ve hasta bakıcı alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmtedir:

  • Türk vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • TCK 'nın 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuata uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir,
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında red edilecektir.
  • Göreve başlayacak personellerin görevini yapmasına ( Temizlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi (Hastane) için: İşyerlerinin; temizliğine, atıklarının toplanmasına, eşya ve malzemelerinin taşınması vb işlere, evrakının taşınmasına, ayrıştırılmasına ve dağıtımına ilişkin işler, Hastane Hizmetlisi için: Sağlık uygulama ve araştırma merkezlerindeki hastaların taşınmasına, pozisyon verilmesine, temizliği ile basit bakımına, hasta numunelerinin taşınmasına, dağıtılmasına ve arşivlenmesine yönelik hizmetler ile benzeri nitelikteki diğer hizmetlere ilişkin işler) engel sağlık sorununun olmaması gerekmektedir. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uyulacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe madde 16 'ya göre '' Kamu kurum ve kuruluşlara işe yerleştirilecek kişileri; Kurum tarafından gönderilen listedeki adaylar arasında yapacağı sınav ile belirlenir. Ancak temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri için yapılacak alımlarda sadece sözlü yöntem kullanılarak sınav yapılır.'' denildiğinden sözlü sınav sonucunda başarılı olmak, 
  • İlköğretim mezunu olmak
  • 35 yaşını doldurmamış olmak

İLANA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

Kadın-erkek  diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

BAŞVURULAR BAŞLADI

İŞKUR üzerinden ilan yayınlandı ve başvurular alınmaya başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın. 

Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

Açılan yeni ekranda iş ilanları kısmına tıklayın.

Son olarak açılan iş ilanı arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ yazan kısma KAMU yazın ve ARA butonuna tıklayın.

ALIM KURA İLE 

Kamu hastanesine personel alımı kura ile yapılacak. Başvuru yapan adayardan arasından kazananlar, 27/09/2019 günü saat 10:30’da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfi 6 (Giriş Kat) 34116 Beyazıt Fatih-İSTANBUL adresinde yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİİRMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN