İzelman En Az Ortaokul Mezunu 15 Daimi Şoför Alımı Yapıyor

İzmir İzelman tarafından daimi kadroda en az ortaokul mezunu 15 şoför alımı yapılacak. Adaylar için başvurular 28 Martta başlıyor.

İzelman En Az Ortaokul Mezunu 15 Daimi Şoför Alımı Yapıyor

İşkur üzerinden duyurulan ilanla İzmir İzelman şoför (yolcu taşıma) kadrosuna daimi statüde 15 işçi alımı yapacak. Başvuru birim tarihinden sonra uygun görülen adaylar bir hafta içerisinde çağırılacaktır.

Başvuru Şekli ve Tarihi

Adaylar başvurularını mail yoluyla yapacak. Bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş [email protected] adresine yüklenerek başvurular yapılacaktır. 28 Mart 2022’de başlayacak olan başvurular 30 Mart 2022’de sona erecektir. Adaylar başvurularını saat 08.00-18.00 saatleri arasında yapabilecektir.

Başvuru Koşulları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Tercihen 1 yıl süre ile otobüs veya kamyon veya çekici kullanmış olmak
  • Başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak
  • En az ortaokul veya dengi okul mezunu olmak
  • Tercihen en az 1 yıl İzmir’de ikamet etmiş veya ediyor olmak
  • Karayolları trafik yönetmeliği hükümlerine göre otobüs kullanacaklara verilen D sınıfı sürücü belgesi veya 01.01.2016 tarihinden önce alınmış ancak değişiklik sonrası yenilenmemiş E sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak
  • Son 5 yıl içerisinde alkollü araç kullanma, 100 ceza puanı, Mahkeme kararı veya benzeri nedenler ile ilgili makamlarca sürücü belgesi geri alınmamış olmak
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devletin sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, kasten yaralama (üstsoya-altsoya-eşe-kardeşe-beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye-kadına-çocuğa karşı işlenen) ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /