İngiltere Kraliyet Ailesi, 200 Bin TL Maaşla Temizlikçi Alımı Yapıyor-İşte İnternet Sitesi Başvuru Sayfası Working For Us

İngiltere Kraliyet Ailesi resmi internet adresi üzerinden bir açıklama yapıldı ve 200 bin TL maaşla yatılı temizlikçi alımı yapılacağına yer verildi. Workıng for us başlığı ile yayımlanan personel alımının detayları yazımızda.

İngiltere Kraliyet Ailesi, 200 Bin TL Maaşla Temizlikçi Alımı Yapıyor-İşte İnternet Sitesi Başvuru Sayfası Working For Us

İngiltere Kraliyet Ailesine 200 bin TL maaşla temizlik personeli alınacak.

İngiltere Kraliyet Ailesi 'nden bir son dakika açıklaması geldi. Kraliyet ailesinin resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında , İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için yatılı kalabilecek bir temizlikçi personel alımı yapıldığına yer verildi. Söz konusu açıklamada temizlik persoenline ayda 19 bin pound maaş ödeneceğine yer verildi. TL olarak karşılığı ise 200 bin lira.

YATILI OLARAK KALACAK

İngiltere Kraliyet Ailesi resmi internet sayfası üzerindne yapılan açıklamada , ülkenin Kraliçesi II. Elizabeth 'in yanında yatılı olarak kalacağına yer verildi. 

NET MAAŞ

Alınacak temizlik personeline 19 bin 140 pound maaş ödemesi yapılacağına yer verildi. Bu miktarın TL olarak değeri ise 196 bin 567 TL'dir.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu açıklamanın yapılmasının ardından binlerce kişi, İngiltere Kraliyet Evi 'nde çalışmak için iş başvurusu sayfasını aramaya başladı. İngilitere Kraliyet Ailesi resmi internet adresi  üzerinden yayımlanan duyuruda başvuruların bu sayfa üzerinden alınacağına yer verildi. 

ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ

Kraliçe, coronavirüs salgını başladıktan sonra Kraliçe bir dizi önlem aldı ve katılması gereken tüm etkinliklere katılmama kararı aldığını duyurdu. Kraliçe , yılın geri kalanında Buckingham Sarayı ve Windsor Kalesi'nde gerçekleştireceğini söyledi. 

Geçtiğimiz nisan ayında 94. yaşını kutlayan Kraliçe Elizabeth'in doğum günü kutlamaları da virüs gölgesinde gerçekleşmiş ve 1895'ten beri ilk kez Kraliçe'nin doğum günü kutlaması Buckingham Sarayı'nda değil Windsor Kalesi'nde yapılmıştı. Karantinadaki Kraliçe'nin ayağına götürülen resmi geçit küçük çaplı oluşuyla da tarihe geçmişti.

BAŞVURU SAYFASI

https://theroyalhousehold.tal.net/vx/candidate/jobboard/vacancy/4/adv

Başvurular yukarıdaki sayfadan yapılıyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA