Günlük 85 TL ile 33 Şehre Personel Alımı-İşte İşkur Başvuru Numarası

İŞKUR 'da art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda 33 farklı şehre mezuniyet şartsız, ilkokul , lise ve üniversite mezunu personel alımı yapılacağı bildirildi. İlan detayları haberimizin devamında. İşte İşkur 'da yayımlanan ilanlar.

Günlük 85 TL ile 33 Şehre Personel Alımı-İşte İşkur Başvuru Numarası

İlanlar güncellendi: İŞKUR 'dan çok sayıda şehre personel alımı.

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , işbaşı ve mesleki eğitim kursları kapsamında çok sayıda şehre , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi. 

Biz de kamubulteni.com olarak güncellenen ilanlara haberimizde yer verdik. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 15 yaşını tamamlamış olmak, işverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak, emekli olmamak, programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak, program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olma, iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak, yukarıdaki şartları sağlayan ve programa devam etmelerine engel durumları bulunmayan öğrenciler de programlara katılabilirler."

İLANLAR GÜNCELLENDİ

Kurs boyunca giderleri ve günlük maaş İşkur tarafından verilecek. Ödenecek maaşlar ve diğer ödemeler ile destekler şu şekilde açıklandı:

  • Katılımcı zaruri gideri (Günlük 77,70 TL, öğrenciler için 58,27, işsizlik ödeneği alanlar için 38,85 TL)
  • Geleceğin meslekleri olarak belirlenecek mesleklerde düzenlenen programlarda katılımcılara 85 TL zaruri gider ödenecektir.
  • Sanayi sektöründeki mesleklerde düzenlenecek işbaşı eğitim programlarına katılan kadınların bakmakla yükümlü oldukları 2-5 yaş arası çocukları için aylık 400 TL bakım desteği program süresince karşılanacaktır.
  • İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası Primi
  • Genel Sağlık Sigortası Prim Giderleri

İşbaşı eğitim kursları şu şekilde;

Mesleki eğitim kursları şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden ve ALO 170 'ten yapılmaktadır. Başvuru yapabilmek için aşağıdaki adımları takip edin.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayıp İŞKUR şifrenizle giriş yapın.  Giriş yaptıktan sonra üst menüde bulunan ONLİNE İŞLEMLER kısmını tıklayın ve aşağıdaki resimde görülen adımları takip edin.

İlanlara başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN  MEMUR ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN  MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN