Fahrettin Koca'dan Sağlık Bakanlığı Personel ve İşçi Alımı Açıklaması

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca personel alımı hakkında bir açıklama yaptı. TBMM'de açıklamada bulunan Bakan Koca'nın sözleri yazımızda.

Fahrettin Koca'dan Sağlık Bakanlığı Personel ve İşçi Alımı Açıklaması

Sağlık Bakanı'ndan personel alımı açıklaması.

TBMM 'de bugün Sağlık Bakanlığı'nın bütçesi görüşüldü. Bütçe sırasında Bakan Fahrettin Koca'ya personel alımı sorusu soruldu. Bakan Koca şu şekilde cevap verdi:

"Alımlarla ilgili demin yine arkadaşımız farklı bir yaklaşım içinde oldu. Şunu beklerdim 16 Ağustos'ta söylediği şeyin 19 Temmuz'da ihaleden sonra 8 gün içinde geriye dönük ödemenin yapılmış olduğunu gördükten sonra teşekkür etmesini beklerdim. Siyaset doğru bilgi verme amacıyla kullanılmalı. 2015'ten sonra e nabız kuruldu 1 kuruş fatura kesilmedi diyorum. Sizin hale iddia etmeniz doğru bir şey mi? Neden doğru bilgi vermiyorsunuz? 20 milyon Kİt satın alınmış normalde 1 milyardan fazla ödeme yapılması gerekirken 250 milyon ödeme yapılmıştır. Neden mutlu olmuyorsunuz neden teşekkür etmiyorsunuz?

"Toplam 73 bin 527 aldık. Bunun 41 bini hekim dışı personel aldık. Şu anda 12 bin personel alımı yapıyoruz. 2021 için de alıma devam ediyor olacağız." Bilgi alış veirşi için TIKLAYIN

2021'DE PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI

Bakan Koca açıklamasında hastanelere personel alımının 2021 yılında devam edeceğini söyledi. Bu açıklamaya baktığımızda 2020 yılının kalan günlerinde personel ve işçi alımı beklenmediği görülüyor. Personel ve işçi alımları 2021 yılında devam edecek. İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA