ETİ Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü kadrolu işçi alımı başvuru ekranı açıldı. Lise ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan alımın detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

ETİ Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

ETİ Maden İşletmesi personel alımı başvurusu başladı.

Geçtiğimiz gün DPB 'de yayımlanan ETİ personel alımı ilanı için başvuru ekranı açıldı. Türkiye İş Kurumu resmi sayfası iş ilanları kısmından yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan ve 60 KPSS ile başvurusu  alınan ilanda detaylar kamubulteni.com 'da.

ALIM YAPILAN KADRO VE MEZUNİYET ŞARTI

Geçtiğimiz gün DPB 'de yayımlanan ilanda ETİ işçi alımı ilanında kadro, alımın yapıldığı şehir ve mezuniyete şartına şu şekilde yer verildi:

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasında bugün yayımlanan duyuruda ETİ işçi alımı başvurusunun başladığına yer verildi. İşte İŞKUR sayfasında yayımlanan ilan.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aşağıdaki genel şartlar aranmaktadır:

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.şartları aranır.
  • Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak,
  • Atanacağı görevi yapmaya engel sağlık sorunu olmaması
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmamak (Askerlik yaşına gelmemiş, askerliği yapmış, tecilli ya da muaf)
  • Lise mezunu alımda KPSS şartı aranmazken , ön lisans mezunu alımda adayların en az 60 KPSS puanı olması gerekmektedir.

İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir.

Her aday, ilan edilen kadrolardan bir meslek koluna başvuru yapacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip etmesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

Aşağıdaki İŞKUR ilan sayfası linkine tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

Linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan yeni sayfada , menüde ikinci sırada bulunan İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın.

Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma ETİ MADEN yazın ve ARA butonuna tıklayın.

MEMUR ALIMLARINDAN, PERSONEL ALIMLARINDAN, POLİS ASKER ALIMLARINDAN VE TÜM KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK  İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN