ETİ 104 Kadrolu İşçi Alım İlanı Yayımlandı

ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü 104 kadrolu işçi alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanın detayları haberimizin devamında.

ETİ 104 Kadrolu İşçi Alım İlanı Yayımlandı

Eti Maden İşletmesi personel alım ilanı yayımlandı.

Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı 'nda bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 104 adet kadrolu işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 30, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 20, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 24 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 30 olmak üzere toplamda 104 adet kadrolu işçi alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

Yukarıdaki tabloda belirtilen 104 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 05.11.2018 tarih ve 25670 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 12.11.2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

BAŞVURU EKRANI

İlana başvurular 12 Kasım günü başlayacak. Başvuru özel şartları ve başvuru ekranı açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak, yeni memur alımlarından telefonunuza bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara