EGM Özel Harekat Daire Başkanlığına İŞKUR'dan KPSS'siz Personel Alımı

Özel Harekat Daire Başkanlığı bünyesine İŞKUR 'dan geçici personel alımı için ilan yayımlandı. 30 personel alımı için yayımlanan TYP ilanı kamubulteni.com 'un haberinde.

EGM Özel Harekat Daire Başkanlığına İŞKUR'dan KPSS'siz Personel Alımı

İŞKUR TYP kısmından yeni ilanlar yayımlandı.

Toplum Yararına Program kapsamında bugün yayımlanan yeni ilanlarda Ankara 'ya personel alımları yapılacağına yer verildi. Bu ilanlar arasında en çok merak edilen ilan , Özel Harekat Daire Başkanlığı 'na 30 personel alımı oldu. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde, TYP kapsamında Özel Harekat Daire Başkanlığı 'na yapılan personel alımına yer verdik.

273334 TYP numaralı ilanda Ankara 'nın Gölbaşı İlçesi 'nde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı bünyesinde , çevre temizliği uygulama alanında istihdam etmek üzere 30 geçici personel alımı yapılacağına yer verildi. Sınavsız yapılan personel alımında başvuru şartları ve diğer detaylar şu şekilde;

  • Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

Bu şartların yanı sıra TYP başvurusu yapacak adayların Ankara 'da ikamet ediyor olması şartı da var.

MAAŞ NE KADAR?

Özsel Harekat Daire Başkanlığı bünyesinde geçici olarak istihdam edilecek personellere , istihdam süresi boyunca asgari ücret tutarında maaş verilir. Bu personellerin sağlık ile sigorta giderleri de devlet tarafından karşılanır. 

BAŞVURU ŞEKLİ

TYP başvurusu yapmak için öncelikle İŞKUR 'dan giriş yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linkten giriş yaptıktan sonra resimde görüldüğü gibi başvuru adımlarını takip edin.

https://goo.gl/zmtgS3

Açılan son sayfada ise TYP numarası yazan kısma 273334 numarasını yazın ve ARA butonuna tıklayın. 

KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN, MEMUR , POLİS, ASKER ALIMLARINDAN  BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN