DSİ, İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul Mezunu İşçi Alıyor

Devlet Su İşleri (DSİ) resmi internet sayfası üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden en az ilkokul mezunu işçi alımı yapılacak. İŞKUR işçi alımı açısından başvuru şekli ile iş ilanı numarası açıklandı. Başvurmak isteyen adayların en geç 5 Eylül 2022 tarihine kadar müracaat işlemlerini yapmaları gerekir.

DSİ, İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul Mezunu İşçi Alıyor

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayınlanan iş ilanlarına göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek amacıyla işçi alımı yapılacak. Duyuruya göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Göynücek Geldingen  sulama birliği başkanlığında çalıştırılmak üzere 2 adet su kanalı işçisi arama yapılacak.


Devlet Su İşleri İŞKUR İşçi Alımı Başvuru Genel Şartları Neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşından büyük olmak ve 50 yaşından gün almamış olmak,
  • En az ilkokul mezunu olup en çok önlisans mezunu olmak,
  • B ve A2 sürücü belgelerine sahip olmak,
  • Erkek adaylar ile ilgili askerlik görevlerini yapmış olmaları ya da askerlik çağı gelmiş ise tecili olmaları ya da askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekir,
  • Su kanalı işçisi alımı için adaylardan daha önce deneyim sahibi olmaları ile ilgili herhangi bir talepte bulunulmamıştır.

Kura Çekimi Ne Zaman, Nerede Yapılacak?
Kura ile seçimi gerçekleştirilecek personel alımı için Göynücek geldim Geldingen Sulama Birliği Başkanlığı binasında 8 Eylül 2022 tarihinde saat 14.00 ile 15.00 arasında yapılacak.


Devlet Su İşleri (DSİ) İşçi Alımı Başvuru Şekli İle Tarihi
Başvurular 1 Eylül 2022 tarihinden itibaren başlayıp 5 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecektir. Müracaatlar İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden 00007003329 iş ilan numarası ile ya da ALO 170 hattı aranarak veya e-devlet uygulaması üzerinden elektronik bir şekilde yapılacaktır.

Şahsen ya da posta yöntemi ile başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir ve gerçeğe aykırı ya da yanlış beyanda bulunan başvuruları kabul edilmeyeceği gibi bu tip eylemlerde bulunanlar hakkında yargı mercilerine Başvurulacaktır.
Kurum tam zamanı olacak şekilde 2 adet işçi alımını gerçekleştiriyor. Adayların Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi, Belediye Hizmet Binası 05000 Göynücek Amasya/ Türkiye adresinde görevde bulunacakları belirtilmiştir.