Aile Bakanlığı İŞKUR Aracılığıyla 1000 İşçi Alımı Yapacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı , Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla en az ilkokul mezunu adaylar arasından 1000 işçi alımı yapacak.

Aile Bakanlığı İŞKUR Aracılığıyla 1000 İşçi Alımı Yapacak

Çalışma Bakanlığı 1000 işçi alımı yapacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada en az ilkokul mezunu adaylar arasından 1000 işçi alımı yapılacağı bildirildi. 

Bakan Selçuk yaptığı açıklamada "1000 ASDEP personeli alımı için ilanımız bu hafta yayınlanacak ve gelecek haftaya başvurularımızı almaya başlayacağız. Ayrıca 2313 sözleşmeli, 322 kadrolu personel alımımız ÖSYM tarafından duyurulacak ve başvurular da alınmaya başlanacak. İŞKUR üzerinden de 1000 işçi alımı ile ilgili ilan önümüzdeki hafta İŞKUR tarafından yapılacak." dedi.

İŞKUR ARACILIĞIYLA 1000 İŞÇİ ALIMI

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla 1000 işçi alımı için önümüzdeki hafta ilan yayımlanacak. İŞKUR ilan sayfasında yayımlanacak ve başvurusu internet üzerinden yapılacak personel alımı geldiği anda kamubulteni.com 'da olacak.

Alım yapılacak kadrolar, başvuru şartları ve diğer detaylar belli olduğunda kamu bulteni olarak takipçilerimizle paylaşacağız. 

İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>  TIKLAYIN

İOS için >>>  TIKLAYIN