42 Şehirde KPSS'siz Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak: TEİAŞ Başvuru Tarihleri Açıklandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda KPSS puan şartı olmadan 42 şehirde TEİAŞ bünyesine işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuru tarihleri ve mezuniyet şartsız ile alım yapılan şehirler yazımızda.

42 Şehirde KPSS'siz Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak: TEİAŞ Başvuru Tarihleri Açıklandı

TEİAŞ 42 şehre kadrolu işçi alacak. İşte başvuru tarihleri.

Türkiye Elektrik İletim AŞ tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda sürekli işçi kadrosunda çalıştırmak üzere 150 kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. İki kadroda çalıştırılmak üzere yapılan işçi alımında adaylar, 42 farklı şehirde istihdam edilecek. 

İLAN YAYIMLANDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmelter Bakanlığı kamu ilan sayfası üzerinden duyuru dün yayımlandı ve başvuru bilgileri ile başvuru tarihlerine yer verildi. 

İLAN METNİ

Kamu ilan sayfası üzerinden yayımlanan ilanın metni şu şekilde:

Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 19 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu) ve 131 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) alınacaktır. İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı iller ve alınacak eleman sayıları aşağıda belirtilmiştir.

İŞKUR tarafından Şirketimize bildirilen; - Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı ile - Öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek ve bu adaylar sözlü sınava davet edilecektir. Kura çekimi, iş ilanında belirtilen gün, saat ve adreste noter huzurunda yapılacaktır. İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Şirketimizin internet sitesinin (www.teias.gov.tr) "duyurular" kısmından ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadıkları sonradan anlaşılan adayların başvuruları kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında sonlandırılabilecektir.

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER VE KADROLAR

,

BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

TEİAŞ tarafından yayımlanan ilan metnine baktığımızda başvuruların İşKUr üzerinden alınacağına yer verildi. İlan başvurularır 24 ile 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında alınacak.

İnternet üzerinden başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN