Giresun - Gümühane - Eskişehir - Gaziantep İmsakiyesi 2020 Resimli

Diyanet bir son dakika açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada Giresun , Gümüşhane , Eskişehir ve Gaziantep şehirlerinin imsakiyelerine yer verildi. İşte imsak sahur ve iftar vakitleri.

Giresun - Gümühane - Eskişehir - Gaziantep İmsakiyesi 2020 Resimli

Giresun, Gümüşhane, Eskişehir Gaziantep İmsakiye 2020.

11 ayın sultanı Ramazan oruç ayı geldi. Oruç ayının gelmesi ile birlikte vatandaşlar imsak ve iftar saatlerini araştırmaya başladı. Erzurumlular, Eskişehirliler Giresunlular,  Gümüşhaneliler ve Gaziantepliler , 2020 yılı Ramazan ayı imsakiyesini , iftar ve sahur saatlerini araştırmaya başladı. Peki Erzurum ‘da imsak saat kaçta? Sahur saat kaçta? Erzurum ‘da iftar saat kaçta? Eskişehir ‘de imsak saat kaçta? İftar saat kaçta? Giresun iftar ve imsak saatleri nedir? Gümüşhane iftar ve imsak saatleri nedir? Gaziantep imsakiyesi sahur ve imsak saatleri.

Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda Erzurum, Eskişehir ve Gaziantep şehirlerinin 2020 yılı Ramazan ayı imsak ve iftar saatlerine yer verdik.

Şüphesiz Müslüman erkeklerle Müslüman kadınlar, mü’min erkeklerle mü’min kadınlar, itaatkâr erkeklerle itaatkâr kadınlar, doğru erkeklerle doğru kadınlar, sabreden erkeklerle sabreden kadınlar, Allah’a derinden saygı duyan erkekler, Allah’a derinden saygı duyan kadınlar, sadaka veren erkeklerle sadaka veren kadınlar, oruç tutan erkeklerle oruç tutan kadınlar, namuslarını koruyan erkeklerle namuslarını koruyan kadınlar, Allah’ı çokça anan erkeklerle çokça anan kadınlar var ya, işte onlar için Allah bağışlanma ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır. (Ahzâb Sûresi 35)

GİRESÜN 2020 YILI RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ

GÜMÜŞHANE 2020 İMSAKİYESİ

ESKİŞEHİR 2020 İMSAKİYE

GAZİANTEP İMSAKİYE 2020

Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dilerim. Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Ramazan-ı Şerifleriniz mübarek olsun.