Ağrı , Amasya ve Aksaray 2020 Yılı Ramazan İmsakiyesi İftar ve Sahur Vakti Resimli

2020 yılı Ramazan ayı geldi. Peki Ağrı imsak ve iftar saatleri nedir? Amasya ve Aksaray 'da iftar saat kaçta okunacak? İşte 2020 yılı Aksaray, Ağrı ve Amasya şehirlerinin imsakiyesi.

Ağrı , Amasya ve Aksaray 2020 Yılı Ramazan İmsakiyesi İftar ve Sahur Vakti Resimli

Ağrı , Aksaray ve Amasya İmsakiye 2020.

11 Ayın sultanı Ramazan ayı geldi. 24 Nisan 2020 günü ilk orucumuzu tutmuş olacağız. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konuların başında imsakiyeler oldu. Ağrı ü, Aksaray ve Amasya ‘da yaşayan vatandaşlar 2020 yılı Ramazan ayı imsakiyesini araştırmaya başladı. Peki Ağrı ‘da imsak ve iftar saatleri ne zaman? Aksaray ‘da iftar ve sahur saatleri nedir? Amasya ‘da oruç saat kaçta tutulacak? Akşam ezanı saat kaçta okunacak?  Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda Ramazan ayı imsakiyesine yer verdik.

(O sayılı günler), insanlar için bir hidayet rehberi, doğru yolun ve hak ile batılı birbirinden ayırmanın apaçık delilleri olarak Kur’an’ın kendisinde indirildiği Ramazan ayıdır. Öyle ise içinizden kim bu aya ulaşırsa, onu oruçla geçirsin. Kim de hasta veya yolcu olursa, tutamadığı günler sayısınca başka günlerde tutsun. Allah, size kolaylık diler, zorluk dilemez. Bu da sayıyı tamamlamanız ve hidayete ulaştırmasına karşılık Allah’ı yüceltmeniz ve şükretmeniz içindir. (Bakara Sûresi 185)

AĞRI İMSAKİYE 2020

AKSARAY İMSAKİYE 2020

AMASYA İMSAKİYE 2020

Mübarek Ramazan ayı kalbini o’nun yoluna koymayı ellerini daim o’nun dergâhına açmaya vesile olsun.

Dostlukların sevgi ile beslendiği bu Mübarek Ramazan ayında gönlünün sevgi ile dolup taşmasını dilerim.

Mübarek ayımızda nefsimizi oruçla keselim şeytanı dualarımızla yenelim yerimizi imanımızla belirleyelim.