Süleyman Soylu'dan PÖH Alımı-Bekçilik ve Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sorusuna Cevap

Bir radyo programına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Soylu , programın son dakikalarında gelen PÖH, bekçi ve uzman erbaş alımı sorusuna kısmi cevap verdi.

Süleyman Soylu'dan PÖH Alımı-Bekçilik ve Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sorusuna Cevap

Bekçi alımı açıklaması.

Süleyman Soylu 'dan son dakika açıklaması. Radyo D 'ye konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , bekçi alımı hakkında bir açıklamada bulundu.

SUNUCU PÖH BEKÇİ VE UZMAN ERBAŞ SORULARINI SORDU

Sunucu , yoğun şekilde bekçi alımı mülakat sonuçları, PÖH alımı ve uzman erbaş alımları için soru geldiğini söyledi ve alımlar için süreçlerin ne zaşamada olduğunu sordu.

Bakan Soylu bu soruya şu şekilde cevap verdi:

"Mülakatların hepsinin kendine ait bir silsilesi var. Nedir? İlk önce başvuru, fizik sağlık, daha sonra yazılı sınav, ardındna mülakat. Yani böyle 5-6 aylık bir süreç Binlerce insan başvuru yaptı. 

8500 kişi alacağız. Yanılmıyorsam alınacak sayının 10 katından fazla kişi başvuru yaptı. 

Her birisi Polis Akademi 'lerinde sınavlara giriyor. Her biri tek tek sınavlara bakıyor. Ve tüm sınavlar kameraya alınıyor. Keza yazılı sınavlar da öyle. İnşallah önümüzdeki günlerde açıklayacağız sözlü mülakatları."

Bekçi, PÖH ve uzman erbaş adayları bu sayfada toplanıyor >>> TIKLA KATIL

PÖH VE JANDARMA UZMAN ERBAŞ CEVAPSIZ KALDI

Bakan Soylu , sorulan sorulardan sadece bekçi sorusuna cevap verdi. Bakan Soylu uzman erbaş ve PÖH alımı sorularına cevap vermedi. 

PÖH-BEKÇİ- UZMAN ERBAŞ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN