Sahil Güvenlik Kadrolu Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

İçişleri Bakanlığı Sahil güvenlik Komutanlığı 2019 yılı devlet memuru alımı başvurusu başladı. İnternet üzerinden alınan başvurunun detayları , başvuru özel şartları ve başvuru ekranı haberimizde.

Sahil Güvenlik Kadrolu Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Sahil Güvenlik devlet memuru alıyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı kadrolu devlet memuru alımı başvuru ekranı açıldı. Konu ile ilgili az önce yapılan açıklamada başvuruların internet üzerinden kabul edildiğine yer verildi. 60-70 KPSS şartı ile yapılan devlet memuru alımında başvuru şartları ve başvuru ekranı kamu bulteninde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuracak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak.

- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu olmak.

YAŞ ŞARTI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan yaş şartı şu şekilde;

Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (05 Aralık 2001 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.).

MEZUNİYET VE KPSS PUANI ŞARTI

Alım yapılacak kadrolar ve mezuniyet ile KPSS şartı şu şekilde;

1 adet Bilgisayar Mühendisi alımı , Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği bölümü mezunu olmak.KPSS P3 en az 70.

1 adet Makine Mühendisi alımı , Fakültelerin Makine Mühendisliği bölümü mezunu olmak. KPSS P3 en az 70.

1 adet Uluslararası İlişkiler ve Andlaşmalar Uzmanı alımı , Fakültelerin Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olmak ve buna ilave olarak YDS’den en az (B) seviyesinde İngilizce sınav notu bulunmak veya uluslararası geçerli sınav notu olup ÖSYM tarafından YDS eşdeğerliği 80 ve üzerinde olarak belirlenmiş olmak- KPSS P3 en az 60.

1 adet Tercüman (İngilizce) alımı , Fakültelerin; Đngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) veya Çeviribilim (Đngilizce) bölümlerinin birinden mezunu olmak ve buna ilave olarak YDS’den en az (B) seviyesinde Đngilizce sınav notu bulunmak veya uluslararası geçerli sınav notu olup ÖSYM tarafından YDS eşdeğerliği 80 ve üzerinde olarak belirlenmiş olmak. KPSS P3 en az 60.

2 adet Mali İşler Uzmanı alımı , Fakültelerin Maliye bölümü mezunu olmak. KPSS P3 en az 70. 

1 adet Uzman alımı , Fakültelerin Kamu Yönetimi bölümü mezunu olmak ve buna ilave olarak YDS’den en az (D) seviyesinde Đngilizce sınav notu bulunmak veya uluslararası geçerli sınav notu olup ÖSYM tarafından YDS eşdeğerliği 60 ve üzerinde olarak belirlenmiş olmak. KPSS P3 en az 70.

1 adet Uzman alımı , Fakültelerin Kamu Yönetimi bölümü mezunu olmak. KPSS P3 en az 70.

1 adet Protokol Uzmanı alımı , Fakültelerin Halkla İlişkiler ve Tanıtım veya Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olmak ve buna ilave olarak YDS’den en az (B) seviyesinde Đngilizce sınav notu bulunmak veya uluslararası geçerli sınav notu olup ÖSYM tarafından YDS eşdeğerliği 80 ve üzerinde olarak belirlenmiş olmak KPSS P3 en az 60. 

1 adet Onarım İşlem Uzmanı alımı , Fakültelerin Đşletme bölümü mezunu olmak ve buna ilave olarak YDS’den en az (D) seviyesinde Đngilizce sınav notu bulunmak veya uluslararası geçerli sınav notu olup ÖSYM tarafından YDS eşdeğerliği 60 ve üzerinde olarak belirlenmiş olmak KPSS P3 en az 70.

1 adet Personel İşlemleri Uzmanı alımı , Fakültelerin Kamu Yönetimi, Đşletme, Đktisat veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri Đlişkileri bölümü mezunu olmak. KPSS P3 en az 70. 

1 adet Meslek İçi Eğitim İşlemleri Uzmanı alımı Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi, Eğitim Yönetimi ve Planlaması, Eğitim Yönetimi ve Denetimi, Eğitim Yönetimi ve Denetçiliği bölümlerinden yüksek lisans yapmış olmak. KPSS P3 en az 60.

2 adet  İstatistikçi alımı Fakültelerin; Đstatistik, Đstatistik ve Bilgisayar Bilimleri veya Matematik ve Đstatistik bölümü mezunu olmak ve buna ilave olarak YDS’den en az (D) seviyesinde Đngilizce sınav notu bulunmak veya uluslararası geçerli sınav notu olup ÖSYM tarafından YDS eşdeğerliği 60 ve üzerinde olarak belirlenmiş olmak KPSS P3 en az 70.

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

Sahil Güvenlik devlet memuru alımı başvurusu e Devlet kapısı üzerinden alınmaya başladı. 

https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada kimlik doğrula linkine tıklayın. Daha sonra kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra Sahil Güvenlik Memur Alımı başvurusunu yapabilirsiniz.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN