MSB 600 İşçi Alımı Başvuru İşlemleri 25 Mart'ta Başlayacak

Milli Savunma Bakanlığı'nın 600 sürekli işçi alımı yapacağına dair duyuru Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından dün ilan edilmişti. Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İzmir, Gölcük ve İstanbul Tersanesi Komutanlığı işyerlerine 600 yeni sürekli işçi alımı, İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. MSB İşçi Alımı başvuruları 25 ile 29 Mart 2019 tarihleri arasında İŞKUR resmi sayfası ve müdürlükleri vasıtasıyla alınacak. Başvuru genel ve özel şartlarına ilişkin henüz net bir duyuru yayımlanm

MSB 600 İşçi Alımı Başvuru İşlemleri 25 Mart'ta Başlayacak

MSB 600 İşçi Alımı Başvuru İşlemleri 25 Mart'ta Başlayacak

Milli Savunma Bakanlığı'nın 600 sürekli işçi alımı yapacağına dair duyuru Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından dün ilan edilmişti. Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İzmir, Gölcük ve İstanbul Tersanesi Komutanlığı işyerlerine 600 yeni sürekli işçi alımı, İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. MSB İşçi Alımı başvuruları 25 ile 29 Mart 2019 tarihleri arasında İŞKUR resmi sayfası ve müdürlükleri vasıtasıyla alınacak. Başvuru genel ve özel şartlarına ilişkin henüz net bir duyuru yayımlanmış değil.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR VE DİĞER DETAYLAR DAHA SONRA PAYLAŞILACAK

Hangi unvanlarda alım yapılacağı, mezuniyet şartları ve diğer detaylar netleşince siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. MSB'nin sürekli işçi alımına ilişkin yapılan resmi duyuruda 'Millî Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapmaları gerekmektedir. Millî Savunma Bakanlığı ve bağlı işyerlerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.' ifadeleri yer aldı.