İçişleri Bakanı Açıkladı! EGM Polis Alımı, Jandarma Alımı ve Bekçi Alımı Sayılarını Arttırdık

EGM Kadın polis alımı başvuru duyurusu için bekleyiş başladı. 2500 kadın polis alımı yapılacak.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Yenimahalle'de seçim çalışmaları sırasında bekçi alımı, jandarma alımı ve polis alımı sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güven masalarına 2 bin 500 kadın polis alımı için ilana çıkılacağını söyleyen Süleyman Soylu, bekçi alımlarıyla hırsızlık vâkalarının azaldığını söyledi.

İçişleri Bakanı Açıkladı!  EGM Polis Alımı, Jandarma Alımı ve Bekçi Alımı Sayılarını Arttırdık

Süleyman Soylu Tek Tek Açıkladı! Polis Alımı, Jandarma Alımı ve Bekçi Alımlarını Arttırdık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Yenimahalle'de seçim çalışmalarını sürdürdü. Burada polis alımlarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, önceki polis alımlarında kadınlara yeterince yer ayrılmadığına yönelik taleplerin değerlendirildiğini ve güven masalarında görevlendirilmek üzere 2 bin 500 kadın polis alımı yapılacağını söyledi.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS MEZUNU YENİ İŞ FIRSATLARINI KAÇIRMA! TIKLA VE TAKİP ET.

2 BİN 500 KADIN POLİS ALIMI AÇIKLAMASI

Bekçi alımlarıyla ilgili, "Bekçiler geldi mi? düdük öttürüyorlar mı, öttürsünler çünkü Sn.Erdoğan bana dedi ki 'Süleyman eğer vatandaşımız gece uyurken bekçi düdüğünü duymazsa hesabını senden sorarım' dedi. Onun için bekçilerimizi alıyoruz. Hırsızlık yüzde 35 düştü. Ankara'da hırsızlık 6-7'ye düşmüş durumda, bunun 5 kat fazlasıydı. " ifadelerini kullanan Süleyman Soylu, yeni alımlara yönelik de açıklamalarda bulundu.

YENİ GELİŞMELERİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR

Bakan Soylu, EGM bünyesinde kurulan güven masalarına dikkat çekerek, kadın polis adayların taleplerini hatırlatıp "Şimdi bir şey daha yaptık, güven masaları diye bir masa kurduk. Şimdi burada bir müjde daha veriyorum, oralara 2 bin 500 kadın polis alacağız. Ve onların da alımına çıkıyoruz. Kadınlar az alıyorsunuz diyordu, şimdi sadece onlara 2 bin 500 polisle birlikte, nezaketleriyle, ev sahiplikleriyle beraber vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar. İnşallah karakollarımızda her yerde açmaya devam ediyoruz." dedi.

"YÜZLERCE MAFYA ÖRGÜTÜNÜ ÇÖKERTTİK"

Milletin refahı ve huzuru için personel alımı sayılarının arttırıldığına dikkat çeken İçişleri Bakanı, "Bir taraftan bekçi, bir taraftan jandarma, bir taraftan polis alımı yapıyoruz. Sabah namazına giden amcalarımız huzurlu gidip gelecek, esnaf işini rahat rahat yapacak, yüzlerce mafya örgütünü çökerttik" şeklinde konuştu.

BAŞVURU SAYFASI İÇİN BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR HABERİ

YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA MOBİL UYGULAMAMIZ , SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ VE SİTEMİZDEN SİZ DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZİ HABERDAR EDECEĞİZ.