Son Dakika: O İller İçin Kar Yağışı Uyarısı Geldi-İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nden yapılan son dakika açıklamasında 3 il için kar yağışı uyarısı ve bazı bölgeler için fırtına uyarısı yapıldı. İşte hava durumu.

Son Dakika: O İller İçin Kar Yağışı Uyarısı Geldi-İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nden bir son dakika açıklaması geldi ve 3 ilde kar yağışı beklendiğine yer verildi.

MGM 'den hava durumu ile ilgili yapılan duyuruya göre, bugün başta Bolu Dağı geçiş bölgesi olmak üzere Bolu ’nun bölgelerinde, Bursa ’nın güney ve doğusunun yüksekleri ile Bilecik ’in yüksek kesimlerinde görülecek kar yağışlarının, yer yer 5-15 santimetre kar örtüsü bırakacağına yer verildi.

VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nden hava durumu ile ilgili yapılan duyurunun devamında Bolu, Bursa ve Bilecik’te görülecek kar yağışı nedeniyle vatandaşların buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğine yer verildi.

AKDENİZ İÇİN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nden yapılan duyurunun devamında ise fırtına uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda, Orta ve Doğu Akdeniz açıkları ile Hatay kıyılarında rüzgarın akşam saatlerinden sonra kuvvetini artırarak, perşembe gece saatlerine kadar doğu ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta denizciler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.

Öte yandan Cuma günü Ankara 'nın batı ve doğu bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesinde karla karışık yağmur ve kar etkili olacak.

14 ŞUBAT PERŞEMBE HAVA DURUMU

15 ŞUBAT CUMA  HAVA DURUMU

16 ŞUBAT CUMARTESİ HAVA DURUMU

17 ŞUBAT PAZAR HAVA DURUMU