O İller İçin Kar ve Yağmur Uyarısı: İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bazı iller için şiddetli yağış uyarısı yapılırken bazı bölgelerde karla karışık yağmur ve kar beklendiğine yer verildi. İşte hava durumu.

O İller İçin Kar ve Yağmur Uyarısı: İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'ndan haftasonu uyarısı.

MGM resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında , hafta sonu ülkenin büyük bir bölümünün yağmur ve karla karışık yağmur etkisinde olacağına yer verildi. Havaların birkaç derece soğuyacağının belirtildiği açıklamada hafta sonu yurt genelinde hava durumunun nasıl olacağına da yer verildi.

İSTANBUL

İstanbul 'da bugün bulutlu bir hava hakim. Yapılan açıklamada öğle saatlerinden sonra bulutlu havanın yerini güneşe bırakacağına yer verilirken hafta sonu yağış beklenmediğine de yer verildi. 

Sıcaklıklar yarından itibaren  bir miktar yükselecek. İşte İstanbul hava durumu.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara 'da ise son günlerdeki güneşli hava yerini yağmur ve karla karışık yağmura bırakıyor. Yağmurun ardından yarın da sabah saatlerinde kar yağışı bekleniyor. İşte Ankara hava durumu

ANTALYA HAVA DURUMU

Yarın (15.03.2019) sabah saatlerinden itibaren Antalya’nın doğusunda (Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradi) görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (30-60 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İZMİR HAVA DURUMU

HAFTA SONU HAVA DURUMU