Meteoroloji'den Son Dakika Uyarıları Geldi! Yarın Başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın güneybatısı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Erzurum ve Ardahan'da yarın kuvvetli ve yoğun kar beklenildiğini açıkladı.

Meteoroloji'den Son Dakika Uyarıları Geldi! Yarın Başlıyor

MGM'den yapılan uyarılara göre, yarın ülkemizin genelinin çok bulutlu ve aralıklarla yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği kaydedilirken, yağışların güney ve batı kıyıları, orta ve doğu karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde beklendiği belirtildi.

Antalya'nın doğusu ile Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak, Marmara'nın güney batısı, doğu anadolunun güneydoğusu ile Erzincan, Tunceli, Bingöl , Muş , Erzurum ve Ardahan çevrelerinde ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Rüzgarın Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli eseceği tahminler arasında. sabah ve gece saatlerinde ise iç anadolu ile doğu kesimlerde don ve buzlanma bekleniyor.