Meteoroloji Uyardı Tüm Yurtta Sağanak Yağışlar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğün yayınladığı verilere göre yurdun tamamı sağanak yağışların etkisine girecek. Yağışlar Perşembe gününe kadar devam ediyor.

Meteoroloji Uyardı Tüm Yurtta Sağanak Yağışlar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı havaların geleceğini ve bu yağışların 4 gün süreceğini duyurdu. Yurdun tamamını etkisine alacak yağışların Perşembe gününe kadar etkisini devam ettirmesi bekleniyor.

Yarın Başlıyor

Meteoroloji verilerine göre Trakya’dan gelecek yağışlar yarın yurdun batı bölgelerini etkisi altına alacak. İç Anadolu ve Karadeniz’in batısıyla beraber Marmara ve Ege’de yarın yağışların etkili olması bekleniyor. Yağışlarla beraber bazı bölgelerde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.

İç Anadolu ve Karadeniz’de de Etkili Olacak

18 Nisan Pazartesi gününden itibaren yağışların yurdun iç kesimlerinde etkisini göstermesi bekleniyor. İç Anadolu’nun iç kesimleri Pazartesi bulutlu olurken Orta Karadeniz’de yağışlardan etkilenecek.

Salı ve Çarşambaya Dikkat

Salı günü yurdu tamamen etkisi altına alacak yağışlı ve bulutlu hava Çarşamba günü de devam edecek. Yağışlarla beraber yer yer sıcaklılar düşerken vatandaşların sağanak yağışlara karşı dikkatli olması isteniyor.

Perşembe Hava Güzel

Yurt genelinde Perşembe günü yağışlar ülkeyi terk ediyor. Perşembe günü İç Anadolu’nun kuzey kesimleri sisli olurken Trakya’da yağışların devam etmesi bekleniyor. Diğer bölgelerde yağışlar yerini güneşli havaya bırakacak

Yurt Geneli 5 Günlük Hava Tahmin Durumu

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /