Meteoroloji Tarih Verdi: Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kar yağışlarının başlayacağı tarih verildi. İşte detaylar.

Meteoroloji Tarih Verdi: Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarih verdi: Kar geliyor.

Türkiye hen üz sonbahara girmedi. Son günlerde ülke genelinde görülen güneşi hava kış geç mi gelecek ? sorusununun sorulmasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise konu ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada ülkemizde Çarşamba günü kar yağışının doğu illerinden giriş yapacağı bildirildi. 

22-25 KASIM UYARISI

MGM tarafından yapılan açıklamada 22 Kasım Cuma gününden itibaren ülke genelinde sıcaklıkların düşeceği ve mevsim normallerine geleceği bildirildi. İşte MGM açıklaması:

Yurdumuzun 22 Kasım Cuma ve 25 Kasım Pazartesi günleri Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemlerin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Uzun süredir ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışlı sistemlerin etkisiyle, Cuma gününden itibaren azalarak mevsim normallerine düşmesi bekleniyor.

22 Kasım Cuma ve 23 Kasım Cumartesi günleri Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde görülecek yağışların 24 Kasım Pazar günü etkisini kaybetmesi bekleniyor.

25 Kasım Pazartesi gününden itibaren ise Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve cephe sistemlerinin etkisiyle ülkemizin yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği ve bu yağışların yurdun büyük bir bölümünde görüleceği tahmin ediliyor.

Kadın-erkek adaylar bu adreste >> TIKLA  KATIL

KAR YAĞIŞI ÇARŞAMBA GELİYOR

27 Kasım 2019 Çarşamba günü için hava durumu açıklandı. Türkiye geneli haritalı hava durumuna baktığımızda kar yağışının doğu illerinde etkili olacağı bildirildi.

İşte 27 Kasım 2019 Çarşamba Türkiye geneli hava durumu:

İşte 22-23-24-25-26 Kasım hava durumu.