Meteoroloji'den Yağış Uyarısı: Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat

Meteoroloji bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada birçok şehirde bugün ve bu hafta içinde şiddetli yağmurların görüleceğine yer verildi.

Meteoroloji'den Yağış Uyarısı: Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat

Meteoroloji'den yağış uyarısı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan açıklamada, hafta içinde birçok şehirde kuvvetli yağış geleceğine , vatandaşların yağışlara karşı dikkatli olması gerektiğine yer verildi. 

DEPREM BÖLGESİNDE YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji'den deprem bölgesi ile ilgili yapılan hava durumu tahmini açıklaması şu şekilde:

3 Kasım 2020 Salı İzmir hava durumu : Yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu olacağı, rüzgarın kuzey yönlerden orta şiddette (10-20 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığının 21 C derece, en düşük sıcaklığın 10 C derece civarında olması beklenmektedir.

4 Kasım 2020 Çarşamba İzmir hava durumu: Yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu olacağı, rüzgarın kuzey yönlerden orta şiddette (15-25 Km/saat hamlesi 40 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığının 21 C derece, en düşük sıcaklığın 12 C derece civarında olması beklenmektedir.

5 Kasım 2020 Perşembe İzmir hava durumu: Yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu olacağı, rüzgarın kuzey yönlerden orta şiddette (15-25 Km/saat hamlesi 40 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığının 21 C derece, en düşük sıcaklığın 12 C derece civarında olması beklenmektedir.

6 Kasım 2020 Cuma İzmir hava durumu: Yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu olacağı, rüzgarın kuzey yönlerden orta şiddette (10-20 Km/saat hamlesi 40 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığının 22 C derece, en düşük sıcaklığın 13 C derece civarında olması beklenmektedir.

7 Kasım 2020 Cumartesi İzmir hava durumu: Yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu olacağı, rüzgarın kuzey yönlerden orta şiddette (10-20 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığının 21 C derece, en düşük sıcaklığın 12 C derece civarında olması beklenmektedir.

Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize

Yapılan son değerlendirmelere göre Pazartesi günü Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden heyelan, su baskını, sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BUGÜN SAAT SAAT HAVA DURUMU

Bugünkü hava durumu haritalı şekilde şöyle:

BU HAFTANIN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den, "Haftalık Hava Durumu (3 - 9 Kasım 2020) Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor." ifadeleri ile yayımlanan hava durumu şu şekilde:

Fotoğrafın büyük hali için Tıklayın