Meteoroloji'den Hava Durumu Açıklaması: Bu Akşam Başlıyor

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada toz yağmuru beklendiği belirtildi.

Meteoroloji'den Hava Durumu Açıklaması: Bu Akşam Başlıyor

Meteoroloji 'den son dakika açıklaması: Yapılan açıklamada, bugün akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının İstanbul 'a geleceği ifade edildi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanna açıklamada, bölgenin bugün akşam saatlerinden itibaren toz taşınımı etkisi altında kalacağı ifade edildi.

GÖRÜŞ MESAFESİ AZALACAK

Söz konusu açıklamada, yer yer etkili olacağı tahmin edilen toz taşınımının neden olabileceği hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

BUGÜN BAŞLIYOR YARIN AKŞAMA KADAR

Toz taşınımının bu akşam 18.00'de başlayarak yarın akşam 23.59'a kadar etkili olmasının beklendiği duyuruldu.

TÜRKİYE 'NİN BATI KESİMLERİNDE GÖRÜLECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yayımlanan bir diğer duyuruda ise  Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'de toz taşınımının etkili olmasının beklendiği, Kuzey Afrika kaynaklı bu durumun hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara neden olabileceği ifade edildi.  Yarın akşam saatlerine kadar süreceği öngörülen toz taşınımına karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

HAVA DURUMU

Yapılan bir diğer açıklamada ise ülke genelinde hava sıcaklıklarının artacağı bildirildi. İşte ülke geneli hartalı hava durumu >>

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA