Meteoroloji Açıkladı: Bu Şehirlere Yağış Yeniden Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve ülke genelinde şiddetli yağış beklendiğine yer verildi.

Meteoroloji Açıkladı: Bu Şehirlere Yağış Yeniden Geliyor

Meteoroloji'den son dakika açıklaması: Havalar düzeliyor ama...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde hava sıcaklıklarının bu hafta yükseleceğine yer verilirken bazı illerde önümüzdeki günlerde yağışların yeniden başlayacağına yer verildi. 

Yayımlanan 28 Mart ile 3 Nisna arası hava durumu tahmin raporunda, "Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artacağı, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi. Açıklamada hava durumu haritası şu şekilde paylaşıldı:

Fotoğrafın büyük hali için TIKLAYIN

YAĞIŞ BEKLENEN BÖLGELER

MGM 'nin hava tahmin raporuna baktığımızda pazar günü ülke genelinde yağış beklenmediği ; havanın güneşli olacağı görülürken Pazartesi yağışların Batı Karadeniz , Marmara ve İç Anadolu'nun batı ile kuzey kesimlerinde etkili olması bekleniyor.

Salı günü ise Akdenizin batısı, Trakya, İç Anadolu'nun doğu kesimleri ile Doğu Karadeniz bölümlerinde yağışlar bekleniyor.

Çarşamba günü ise ülke genelinde sadece Doğu Anadolu, Güney Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölümlerinde yağış olmayacak. Diğer bölümlerde yağış etkili olacak.

Perşembe günü ise ülke genelinde yağış bekleniyor.