Kar Soğukları Geliyor: Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat /İstanbul, Ankara, İzmir Hava Durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde kar soğuklarının beklendiğini, birçok şehirde şiddetli soğukların görüleceği , yağışla birlikte sıcaklıkların 10 derece birden düşeceğine yer verildi.

Kar Soğukları Geliyor: Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat /İstanbul, Ankara, İzmir Hava Durumu)

Meteoroloji'den açıklama: Kar soğukları geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafındna art arda yapılan açıklamalarda, önümüzdeki günlerde birçok bölgede kar soğuklarının görüleceği, sıcaklıkların 10 dereceye kadar düşeceği , vatandaşların şiddetli yağış ve soğuklara karşı dikkatli olması gerektiğine yer verildi. Marmara, Ege ve Akdeniz ile daha sonra İç Anadolu Bölgesi'nde görülecek yağışlar , yer yer şiddetli görülecek.

HANGİ BÖLGEDE YAĞMUR BEKLENİYOR?

MGM 'nin açıklamasında İstanbul çevreleri ile Marmara ve Kuzey Ege'de yağış beklendiği belirtildi ve "İstanbul çevreleri ile Sakarya, Kocaeli ve Çanakkale'nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor." ifadelerine yer verildi. 

BUGÜN HAVA DURUMU

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU AÇIKLANDI: YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan açıklamada önümüzdeki 5 günlük hava durumu haritasına yer verildi. Haritaya baktığımızda bugün gece yarısından sonra ve yarın İstanbul ile çevresinde, Ege'de Trakya'da yağmur beklendiği görülüyor. Gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği bölgelerde yağışlar önümüzdeki günlerde de devam edecek. 

Yağmur, Perşembe günü Marmara'da Ege'de Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzey batı kesimlerinde etkili olacak. 

Yağışlar Cuma günü yine Marmara , Karadeniz ve Ege'de görülecek. Öte yandan Akdeniz Bölgesi'nin batı kesimlerinde de yağışlar görülecek. 

Hafta sonu yağmur Marmara ile Karadeniz bölgesinde görülecek. 

PAzar günü yağışlar yeniden İç Anadolu Bölgesinde ve Marmara ile Karadeniz'de etkili olacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA