Gece Yarısı Başlıyor: Bu İllere Kuvvetli Kar ve Yağmur Geliyor (İstanbul , Ankara , İzmir , Kayseri , Konya Hava Durumu)

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve birçok şehirde kuvvetli yağmur ve kar yağışı geleceğine yer verildi. Bugün gece yarısından sonra şiddetli yağış başlıyor.

Gece Yarısı Başlıyor: Bu İllere Kuvvetli Kar ve Yağmur Geliyor (İstanbul , Ankara , İzmir , Kayseri , Konya Hava Durumu)

Son dakika: Bu illere kuvvetli yağmur ve kar geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şeheirde kuvvetli yağmur ve kar beklendiğine yer veriğldi. 

Bugün gece yarısından sonra başllayacak kar ve karla karışık yağmur , kısa sürede ülke genelinde etkili olacak ve soğuk  havalarla birlikte sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. 

Meteoroloji tarafından açıklanan verilere baktığımızda bugün gece yarısından sonra yağışların Marmara ile Doğu Anadolu Bölgelerinde etkili olacağı bildirilirken ilerleyen saatlerde sadece Trakya 'da yağışların olmayacağı , ülke genelinde yağmur ve kar yağışlarının şiddetli olacağı bildirildi. 

11 MART HAVA DURUMU SAAT 00.00 İLE 06.00 ARASI

11 MART HAVA DURUMU SAAT 06.00 İLE 12.00 ARASI

11 MART HAVA DURUMU SAAT 12.00 İLE 18.00 ARASI

MGM açıklamasında şunlara yer verildi: "Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin( Mersin, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Mardin çevreleri dışında) yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyıları, İç Anadolu'nun güneyi, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ve Güneydoğu Anadolu'nun güneyin'de yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, İç Ege, Trakya ve Marmara'nın doğusunun yüksekleri ve İç Anadolu'nun kuzeyi'nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Marmara'nın Güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Antalya'nın doğu ilçeleri Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Elazığ, Erzincan, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş, Ağrı, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır."

12 MART HAVA DURUMU

13 MART HAVA DURUMU

14 MART HAVA DURUMU

15 MART HAVA DURUMU