Bu Şehirlerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı

Ankara'da sıcaklık 20 derece, İstanbul'da 21, İzmir'de4 23 , Adana'da 29, Antalya'da 28, Hatay'da 25, Eskişehir'de 19, Konya'da 18, Samsun'da 19, Trabzon'da 19 derece olacak. Erzurum'da hava sıcaklığı en yüksek 15 derece olurken, Hakkari ve Van'da da 15 derecelik sıcaklık öngürülüyor. MGM'den 16 şehir için son dakika hava durumu uyarısı geldi.

Bu Şehirlerde Yaşayanlar Dikkat! Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bilgilere göre, Marmara'nın Kuzeyi, Orta ve Doğu Akdeniz, Karadeniz kıyılarında bugün sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinde seyrederken, Ege'nin kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklentiler arasında. MGM'den aktarılan son dakika hava durumu bilgileri ve detaylar bu haberimizde...  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce paylaşılan son dakika bilgilerine göre; Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava beklenirken, Marmara'nın kuzeyi , Orta ve Doğu Akdeniz, Karadeniz kıyıları ile Balıkesir, Antalya, Karaman, Kayseri, Niğde, Gümüşhane, Hakkari, Kilis ve Gaziantep'te sağanak ve gökgürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Yurdun diğer yerlerinde az bulutlu ve açık hava bekleniyor.

Karadeniz'deki sağanak yağışın akşam saatlerinde Trabzon, Giresun, Rize de beklendiği belirtilirken, Marmara, İç Ege ve İç Anadolunun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz'de pus ve sis bekleniyor. Ankara'da sıcaklık 20 derece, İstanbul'da 21, İzmir'de4 23 , Adana'da 29, Antalya'da 28, Hatay'da 25, Eskişehir'de 19, Konya'da 18, Samsun'da 19, Trabzon'da 19 derece olacak. Erzurum'da hava sıcaklığı en yüksek 15 derece olurken, Hakkari ve Van'da da 15 derecelik sıcaklık öngürülüyor. Diyarbakır'da hava sıcaklığı 24, Şanlıurfa'da 27 olacak.