Bu İllere Kar Yağışı Geliyor-İşte 1 Kasım Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika haberi geldi. Yapılan açıklamada bazı şehirlerde kar yağışı beklendiğine yer verildi.

Bu İllere Kar Yağışı Geliyor-İşte 1 Kasım Hava Durumu

Türkiye 'ye kar yağışı geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada yarından itibaren bazı illerde kar yağışı beklendiğine yer verildi. Bazı şehirlerde şiddetli yağmur beklenirken kar yağışının doğu illerinde görüleceğine yer verildi. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 'DE BAZI BÖLGELERDE KAR

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m²) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU 'DA KAR

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısı ile Muş çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Erzurum, Kars ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı.

1 Kasım 2019 günü 12 sonrası hava durumu şu şekilde: