Hadi Youtube Joker Kodu ve İpucu: Felix Mendelssohn Düğün Marşını Hangi Oyun İçin Besteledi?

Hadi 6 Şubat 2019 12.30 yarışmasından sonra 20,30 yarışmasının da ipucu sorusu geldi. Yayımlanan yeni ipucu sorusunda, Felix Mendelssohn 'un Düşün Marşını hangi oyun için bestelediği soruldu. İşte cevap.

Hadi Youtube Joker Kodu ve İpucu: Felix Mendelssohn Düğün Marşını Hangi Oyun İçin Besteledi?

Son dakika: Hadi 6 Şubat 2019 ipucu sorusu yayımlandı.

Akıllı telefon bilgi yarışması uygulaması Hadi, bugün saat 12,30 'da ve 20.30 'da iki yarışma şeklinde yapılacak. Hadi 'nin ilk yarışma öncesi beklenen açıklama geldi. Hadi 12.30 yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

"hadi bugün 12.30'da!

Yemekten sonra tatlı arayan hadiciler burada mı? Bugünkü ipucumuz deyimlere konu olmuş, pilavlı menülerin favorisi güzel mi güzel bir tatlı içecekle alakalı. Bütün veya dilimler hâlindeki kuru meyvenin şekerli suyla kaynatılmasıyla yapılan içecek hangisidir?"

CEVAP: Hoşaf

HADİ JOKER

Hadi 6 Şubat 2019 joker kodu için açıklama geldi. Yapılan açıklama şu şekilde;

"Youtube’dan sürprizlerimiz devam ediyor  Bugün 11:00’da bütün hadicileri bekliyoruz  Sürprizleri kaçırmamak için youtube sayfamızın linki bioda"

JOKER KODU

JOKER KODU: HADİSEV

20,30 YARIŞMASININ İPUCU SORUSU

20.30 yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda, şu ifadelere yer verildi:

hadi100 bu akşam saat 20.30'da!

Günün en bilgili 100 hadicisinden biri olmaya hazır mısın? Belki de seni o 100 hadici arasına taşıyacak ipucu, düğünle alakalı olacaktır O zaman gelsin! Felix Mendelssohn, bugün düğünlerde de çalınan "Düğün Marşı" eserini hangi oyun için bestelemiştir?

CEVAP: Bir yaz gecesi rüyası -Shakespeare

Yeni Joker kodu yayınlandığı anda yazımıza eklenecektir. Haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN