Hadi 9 Şubat TV+ 50 Bin Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Pepe'nin En Yakın Arkadaşı Şila

Hadi 9 Şubat yarışması TV+ sponsorluğunda yapılacak. TV+ yarışması öncesi 50 bin joker kodu dağıtılacak. Peki joker kodu yayınlandı mı? İpucu sorusu nedir? Hadi joker kodu yayımlandı.

Hadi 9 Şubat TV+ 50 Bin Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Pepe'nin En Yakın Arkadaşı Şila

9 Şubat Hadi joker kodu ve ipucu sorusu.

Telefonlarda canlı olarak yapılan bilgi yarışması Hadi, bugün saat 20,30 'da yapılacak. Tek yarışmanın yapılacağı Cumartesi Hadisinde katılımcılara 20 bin TL para ödülü verilecek. 

TV+ sponsorluğunda yapılacak olan Hadi bilgi yarışması, bu akşam saat 20,30 'da başlayacak ve 12 sorunun tamamını bilen katılımcılara, büyük ödül olan 20 bin TL 'yi eşit olarak dağıtacak.

Cumartesi Hadisi için geri sayım devam ederken Hadiciler, günün joker kodunu ve ipucu sorusunu araştırmaya başladı. Hadi İnstagram hesabından yapılan paylaşımda bugün 50 bin joker için kod dağıtılacağına yer verildi. 

Hadi İnstagram kanalından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"20.000 TL ödüllü TV+ Film Gecesi 20:30’da! 50.000 joker gün içinde TV+ instagram adresinde olacak, takipte kal!"

Bu gece 20.30’daki TV+ Çizgi Film Gecesi’ni sabırsızlıkla bekleyenler burada mı? 30.000 jokerden birini almak için hemen görseldeki kodu Hadi uygulamasına gir.

JOKER KODU

df443gjvo19m

YENİ JOKER KODU

PEPE'NİN EN YAKIN ARKADAŞI

Hadi ipucu sorusu şu şekilde;

Miniklerin severek izlediği Türk çizgi film karakteri Pepee’nin arkadaşı Şila’yı tanıyor musun? Onunla bu akşam Hadi TV+ Çizgi Film Gecesi’nde karşılaşabilirsin.

Şila Pepe 'nin en yakın arkadaşı ve kuzenidir.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN